Nästan som att bo hemma

Team J-son är en hemlik verksamhet som uppuntrar till att sätta egen prägel på sitt rum, bara det återställs när vi lämnar varandra. Hos oss finns utrymmen för att umgås och utvecklas. Alla utrymmen är individanpassade och flexibla. Ofta bor man själv med vuxna, ibland delas boendet med en annan ungdom. Vi har även ett boende i mindre grupp. Att bo på Team J-son innebär att man har fått en unik chans till nya möjligheter.

Nära till det mesta.

Våra boenden, hemlikt möblerade lägenheter finns inom Jönköpings stadskärna. När du bor med oss har du alltid nära till vår mötesplats, ca10 minuters promenad. Vår mötesplats finns på Skolgatan 2 och här träffar du ansvariga, vårt hälsoteam och är välkommen till en stunds paus i vårt Café.

Skola och praktikplats.

Vår skola heter Magnus Ladulåsskolan och finns i samma hus som vår administration och mötesplats. Närheten till oss gör att vi kan individanpassa oss efter dina behov. Magnus Ladulåsskolan är en resursstark skola anpassad efter sina elever. Vi samverkar med olika praktikplatser i vårt närområde när man önskar pröva på ett jobb. Hos oss finns stor möjligheter till social kontakt i samhället.

Vår uppgift är ofta att vända skutan. En uppgift vi agerar för att fullfölja. Vår verksamhet ligger stadsnära och det finns stort utbud av butiker, friluftsliv och nöjen. Vi lever ett vanligt liv med allt vad det förväntar av oss. Vi tar emot studiebesök. Välkommen!