Nyfiken på vår verksamhet?

Är du nyfiken på vår verksamhet och hur vi arbetar? Maila oss gärna på info@teamj-son.se så sänder vi dig en Folder med mer information. 

Tack alla sommarvikarier!

Vi vill verkligen tacka er alla sommarvikarier som gjort ett fantastiskt arbete i sommar!

Utan er hade inte det blivit något fiske, cykelturer och våra andra aktiviteter.

 

Vi hoppas få se er nästa sommar med! 

Skolstart!

Vi välkomnar alla härliga elever till en ny höstterminen på Magnus Ladulåsskolan! 

Läs mer...

GDPR – trygg verksamhet

Team J-son och Magnus Ladulåsskolan samlar in uppgifter som verksamheten behöver, vi säkerställer att de är korrekta och att den som lämnar information till oss informeras om hur man kan återta eller korrigera uppgifter som inhämtas.

Vi dokumenterar samtycket att behandla uppgifterna, agerar utifrån rutiner för att rensa ut och radera uppgifter som inte får behandlas och klargör i verksamheten vem i verksamheten som har det ansvaret. Vi begränsar tillträdet till uppgifterna och skapar rutiner för vem som behöver vara behörig att se vilka uppgifter.

Vid frågor om hur vi agerar kring GDPR hänvisar vi dig till info@teamj-son.se

Glad Påsk!

 

Vi önskar en skön Påskhelg. Vår i sikte!

Under Skärtorsdag till Annandag nås vi via vårt Resursteam på mobil 0708-35 97 40. Tisdagen den 3 april är vi åter igen, Glad Påsk önskar vännerna på Team J-Son och Magnus Ladulåsskolan.

Beställ vår folder Hej!

 

Hallå, tjena, hej, morsning..  börjar vår fräscha verksamhetsfolder.  Via info@teamj-son.se  kan du anmäla intresse för materialet, som vi gärna sänder dig via post eller mail.

Hälsocentrum utvecklar verktygslådan – Hjälpmedel i vardagen

Hälsocentrum utvecklar verktygslådan – Hjälpmedel i vardagen

Området sömn är prioriterat i vår när vi samtalar med unga om sömnens betydelse för att må bra. Vi har fyllt på hjälpmedelsförrådet med sömnregistrering för att ge tips och insatser för god sömn. Alla har rätt att må bra!

 

InPrint 3 i vår boendevardag – Individanpassning unga

 

I vår följer vi vår åskådliggörande pedagogik för unga och kan glädjande konstatera att InPrint 3 gör skillnad i vår vardag. Läs mervia länken nedan.

 

Läs mer...

Ny Skolmiljö – Individanpassning vån 3 och 5

 

God arbetsmiljö är vårt signum. Vi vill ge en skola att längta till. Ge möjligheter för motivation hos stora som små. Vi kallar det på J-son språk för att Lära & Lyckas och stormtrivs i vår nya skolmiljö. Kom över och titta!

Aktivitet Unga – Vi prövar fritidsaktiviteter

Vi vill ge unga vi möter nya erfarenheter. Under mars prövar boendeteam Skridskor, Slalom, Hockey, Bowling och/eller besök i Badhus. Med en god planering och ett individuellt bemötande prövar vi vintersporter med en delad glädje. Se upp i backen!