Akvarium i Skolan

Vi har fått möjligheten att pröva ett akvarium i vår vackra skolmiljö, vån 1. Fiskar är vackra och rogivande, spännande vilka namn de får? Tack Stina och Elevhälsan för initiativet!

Läs mer...

Frisco hälsar Välkommen till Team J-son

Animerad Välkomstfilm i vår Entré. Nu är Friscos film om oss klar. Välkomna förbi och se..

Läs mer...

InPrint 3, Bild- och symbolstöd

Nu kör vi Inprint3 och individanpassar vardagsstrukturen i skola/boende. Tack Ida och InPrint-gruppen för er energi framåt!

Läs mer...

Nyhetsbrev, september: Nu är vi tillbaka efter en skön sommar!

Tack alla fantastiska vikarier för sommarlovsaktiviteter, vi uppskattar er stort och hälsar er varmt välkomna tillbaka nästa sommar. I dagarna går vårt höstbrev ut till landets handläggare m.fl. Klicka här för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Glad höststart önskar
/Vännerna på Team J-son

Läs mer...

Nyhetsbrev, September

Vi lär om ”Trappan”

I höst lär vi mera om metoden Trappan...

Läs mer...

Hälsomässa hos Team J-son

Vi planerar för mini-mässa om god hälsa för unga. Vad är god hälsa? Nu planerar vi för en ”mini-mässa” för våra unga kring just god hälsa. Det
tror vi på!


Läs mer...

Inskrivningsteam startar för nya uppdrag

Välkomna nya unga, föräldrar och handläggare till oss i höststarten. Genom vår inskrivningsutredning tar vi del av tidigare erfarenheter och skapar vardagstrukturen här hos oss.

Läs mer...

Sommaraktiviteter på Team J-son 2017

Under hela sommaren kommer vi att ha sommaraktiviteter på Team J-son. Vi träffas tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl.14.00-16.00, förutom v.25 och v.26, då det är simskola / simaktivitet med Hälsan, måndag – onsdag, mellan kl.10.00-12.00.

Läs mer...

Nyhetsbrev, juni: Full fart mot sommarlovet!

Nu finns vårt senaste nyhetsbrev att läsa. Klicka här för att läsa! 

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det direkt till din inkorg? Skicka ett mejl till info@teamj-son.se så ordnar vi det!

Läs mer...

Hälsokörkortet i vår vardag

Hälsan har startat ”hälsokörkort”. En satsning för god hälsa knutet till livsområden som berör när man är ung, hos oss. 5 unga har träffats i vår och tagit sitt hälsokörkort. Vi gratulerar!

Läs mer...