Nyhetsbrev, september: Nu är vi tillbaka efter en skön sommar!

Tack alla fantastiska vikarier för sommarlovsaktiviteter, vi uppskattar er stort och hälsar er varmt välkomna tillbaka nästa sommar. I dagarna går vårt höstbrev ut till landets handläggare m.fl. Klicka här för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Glad höststart önskar
/Vännerna på Team J-son

Läs mer...

Nyhetsbrev, September

Vi lär om ”Trappan”

I höst lär vi mera om metoden Trappan...

Läs mer...

Hälsomässa hos Team J-son

Vi planerar för mini-mässa om god hälsa för unga. Vad är god hälsa? Nu planerar vi för en ”mini-mässa” för våra unga kring just god hälsa. Det
tror vi på!


Läs mer...

Inskrivningsteam startar för nya uppdrag

Välkomna nya unga, föräldrar och handläggare till oss i höststarten. Genom vår inskrivningsutredning tar vi del av tidigare erfarenheter och skapar vardagstrukturen här hos oss.

Läs mer...

Sommaraktiviteter på Team J-son 2017

Under hela sommaren kommer vi att ha sommaraktiviteter på Team J-son. Vi träffas tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl.14.00-16.00, förutom v.25 och v.26, då det är simskola / simaktivitet med Hälsan, måndag – onsdag, mellan kl.10.00-12.00.

Läs mer...

Nyhetsbrev, juni: Full fart mot sommarlovet!

Nu finns vårt senaste nyhetsbrev att läsa. Klicka här för att läsa! 

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det direkt till din inkorg? Skicka ett mejl till info@teamj-son.se så ordnar vi det!

Läs mer...

Hälsokörkortet i vår vardag

Hälsan har startat ”hälsokörkort”. En satsning för god hälsa knutet till livsområden som berör när man är ung, hos oss. 5 unga har träffats i vår och tagit sitt hälsokörkort. Vi gratulerar!

Läs mer...

Simma med hälsan i sommar

I sommar agerar vi simskola för unga i verksamheten. Att hantera vatten och ta märken blandas med fika och trivsel. Simma lugnt!

Läs mer...

Symboler en integrerad del av verksamheten

In-print är vårt verktyg för åskådliggörande vardag. Vårt individanpassade bildstöd skapar goda förutsättningar för att Lära & Lyckas, ännu mera.

Läs mer...

Nyfiken på oss?

Hallå, tjena, hej, morsning.. börjar vår nytryckta och informativa folder för 2017. Via info@teamj-son.se  kan du anmäla intresse för materialet, som vi gärna sänder dig.

Läs mer...