Glad Påsk!

Vi önskar skön Påskhelg. Under Skärtorsdag till Annandag nås vi via vårt Resursteam på mobil 0708-35 97 40. Tisdagen den 18 april är vi åter igen, Vi hörs!

Resa till Branäs - Resurscentrum

Resuscentrum åker till Branäs kortveckan to 16 mars till sö den 19 mars. Vilken erfarenhet av skidor vi får tillsammans. Se upp där nere!

Egna HLR instruktörer

Nu har Team J-son Hälsocentrum fått två alldeles egna HLR instruktörer, utbildade för att köra utbildningar och utfärda kursbevis.

Läs mer...

Medvind och Infosoc i vår

Team J-son stärker arbetsplatsen med IT systemen Medvind för schemaläggning och Infosoc för journalföring och avvikelsehantering.

Nytt verksamhetsmaterial – Vår vardag speglas

Hallå, tjena, hej, morsning.. börjar vår nytryckta och informativa folder för 2017.  Via info@teamj-son.se  kan du anmäla intresse för materialet, som vi gärna sänder dig.

Läs mer...

God Jul & Gott nytt år

Tack för en härlig höst.. och hela 2016
Stort tack till alla underbara föräldrar som vi lär känna, era tonåringar är fantastiska. Tack alla fantastiska handläggare och kommuner som vänt till oss i år. Tillsammans kämpar vi på och utveckling sker i stort och smått. Det råder ett lugn och härligt ”julpirr” på Team J-son. Vi uppskattar Er alla och vill passa på att från oss alla till er alla önska Er en riktigt God Jul & Gott Nytt 2017!

Öppet i helgerna

Bara några dagar kvar nu till ett härligt och långt jullov. Team J-son stänger aldrig men vi vilar oss ibland. Nu står vi inför en härlig julledighet men vill ändå passa på att berätta att behöver du oss i Juletid nås vi via vår växel 036-33 30 440 och vårt Resursteam 0708-359740, Vi hörs!

Samverkan stärker

Att verksamheterna i huset på Skolgatan (6 våningar) hälsar på i varandras vardag, sprider glädje och en härlig samverkan. En trygg känsla för unga att vi vuxna finns nära. Vi samverkar mycket på Team J-son och i höst har Hälsan, Skolan och Boendeteam format flera gemensamma plattformar. Det tror vi skapar kvalitet och en vald arbetsplats.

”Lusselälle.. 11 nätter kvar till jul”

Vi har i veckan lussat för varandra, njutet av skönsång och ätit massor av lussekatter. Stort och fint pepparkakshus har byggts av vårt hus i Jönköpings statskärna. Tack alla som medverar kring detta!

Team J-sons Tomtenissar dök upp i julruschen

Några av oss på Team J-son har bildat en tomtekör. Vi blir alla så glada över deras framträdanden, sången är väl sådär .. men, attans vad vi alla blev överraskade och tomtekören är nu här för att stanna.. även ledningens Luciatåg. Tack alla nissar och vår egen Lucia!