Vi spelar bords-hockey!

När vi tog fram det gamla bordshockeyspelet, tänkte vi att några matcher på vår mötesplats blir det nog. Dröm om vår förvåning när första spelet var slutkört. Personal och unga fixade ett nytt hockeyspel och utmaningen om pucken är nu ett faktum.. Vi på Team J-son spelar bordshockey, vån 4 Café, som aldrig förr!

Placeringsfrågor?

Välkommen att sända dina kontaktuppgifter och lite kort om behov till info@teamj-son.se
I höst har vi prövat ett för oss nytt sätt med placeringshjälp, vilket ökat vår tillgänglighet och format en snabb återkoppling vid förfrågningar till vår verksamhet, vi svarar samma dag. Boka ditt studiebesök och vi visar vår verksamhet, Varmt välkomna!

Vår Föreståndare är godkänd av IVO

I höststarten välkomnade vi Håkan Stenberg hem till Team J-son. I veckan fick vi återkoppling av IVO att myndigheten godkänner Håkan som Föreståndare för boendeverksamheterna inom Team J-son.

Jubel och glädje!

Höst och personalutbilding

I veckan som var åkte personal från Team J-son på utbildning på Symbolbruket & Hargdata i Linköping. Där fick de utbildning i programmet InPrint. Det är ett program som med widgits/bildstöd förtydligar text eller hjälper till att skapa översikt över dagen, dagsschema.

 

Vi fyller 45 år i Maj

Tack alla för årens förtroenden!

Läs mer...

Hälsoteam, 21 April

Alla har rätt att må bra.

Läs mer...