Välkommen till oss!

Team J-son är en glad verksamhet för unga i åldrarna 10-23 år. Vi är ett slittåligt HVB med skola genom Magnus Ladulåsskolan och
öppenvårdsinsatser genom Hälsocentrum.

Utmaningen för oss är att skapa hållbara förutsättningar för unga och elever att Lära och Lyckas. Det är att hitta drivkraften igen och motivationen hos unga som gör att vardagen blir rolig och lustfylld.

Vi driver en verksamhet där Boende, Skola och Hälsa är integrerade med varandra med valbara insatser.

Möt oss gärna i vår vardag.

"Vår verksamhet ska vara så bra att vi skulle välja den själva."

Konkurensen är hård

Alla verksamheter används framgångsfaktorer för att lyckas med en målsättning. Team J-son har en egen stark målsättning att vara förstahandsvalet. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningar, samverka framgångrikt och göra vårt absolut bästa. Vi vill mötas igen.

Det var också en av de största anledningarna till varför vi valde att inte bli uppköpta. Vi står på egna ben men det hindrar oss inte från att komplettera med vår energi och medverkan.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete ››

Team J-son äger sig själva

Det är en djungel därute, vem äger vem? Team J-son äger sig själva. Det har vi gjort sedan starten !971.

Läs mer om vår historia ››

Vi ger vad vi lovar... och ofta lite mer!

Vi garanterar att vi gör vårt bästa. Vår medverkan tål att jämföras. Vi vågar påstå att vi är slittåliga och att vi håller ut.
Vi gillar utmaningar och agerar för utveckling. Ingenting är lätt. Vi börjar med att lära känna varandra. Anpassar kraven i vardagen.

Funktionsanpassar både vår medverkan och miljön i boende och skola. Att tydliggöra vägen är att nå målet.

"Som föräldrar ges man alltid förutsättningar för en delaktighet. Team J-son har erfarenhet av att ge föräldrar förmågan att vara nära igen."