Tankar om vår verksamhet

”Här kan man ju inte göra annat än trivas..”

 

”Det har varit 5 härliga år hos er. Visst har det varit dagar som varit jobbiga, men det ska det vara. Jag håller kontakten med er..”

 

”Jag vill tacka för dom här åren. Jag är så glad och tacksam för att Kalle har fått bo på Team J-son. Ni är så duktiga, professionella och engagerar er i ert arbete. Det har varit tufft ibland och jag har trott att ni skulle ge upp, men det gjorde ni inte. Jag har fått ett bättre liv tack vare er”

 

”Efter en omtumlande tid för oss föräldrar och vår son, känner vi att vi kommit på rätt köl. Tack vare er på Team J-son har vi fått en fungerande vardag. Vi är oerhört tacksamma för den hjälp och det stöd vi känner att vi fått. Tack till alla er alla. Vi kommer sakna er!”

 

”Tycker verkligen att alla här på Team J-son är skitbra och underbara människor. Förlåt mig, jag kommer sakna er. Ni är guld värda!”

 

”Jag tycker det var bra här”

 

”Nu far jag iväg från J-son. Det har varit en skön och lugn tid här på J-son. Det har ju gått upp och ner men sånt är ju livet:) och önska mig lycka till, dit jag ska”

 

”Det var roligt att träffa er igen”

 

”Tack för allt. Det har varit roligt att bo här. Fått lära mig många saker”