Vårt boende innebär

Team J-son erbjuder boenden inom ramen för SOL, LVU och LSS. Samtliga insatser vi ger är individanpassade vilket också gör att vi är väldigt flexibla. Oftast bor man ensam men ibland även två och två. Gemensamt är att man alltid bor med vår personal och ett av våra boendeteam.

En fast punkt i tillvaron.

Att ha en hemlik miljö där man trivs är oerhört viktigt. Det är en trygghet att känna att det finns någon som bryr sig. För många är det ett stort steg att bo borta men det innebär också möjligheter till att lära sig något nytt och lära sig stå på egna ben.

Nästan som att bo hemma

Team J-son uppmuntrar till att sätta egen prägel på sitt sovrum. Utrymmen finns för att umgås och utvecklas. Alla utrymmen är individanpassade och vi är flexibla för önskemål.

Nära till det mesta

Alla lägenheter inom Team J-son finns i Jönköpings stadskärna nära till vår mötesplats och Skolgatan 2 där Team J-son och Magnus Ladulåsskolan finns. Att bo citynära ger stora möjligheter till social kontakt i samhället. Närhet till butiker, friluftsliv och nöjen.

Bostadsområden

Våra lägenheter är hemlikt möblerade och ligger i centralt belägna bostadsområden i Jönköping. Samtliga lägenheter har namn så att de blir enkla att lägga på minnet och för att skapa trygghet samt unika boenden. Våra hyreslägenheter varierar mellan 3-4 rum och kök.

Boendeteam Kålgården är:
Boken, Briljanten, Korallen, Smaragden, Safiren, Sesam, Topazen.

Boendeteam Väster är:
Borgen, Diamanten, Kojan, Onyxen, Opalen, Slottet, Serenen, Tornet.

Dygnet runt finns vårt Resursteam och stödjer verksamhetsbaserat unga och medarbetare vid behov genom vår platsförlagd bakjour.

Skolgatan 2 i centrala Jönköping är vår bas.

Vår mötesplats ligger mellan våra stadsdelar Väster och Kålgården i Jönköping. Adressen är Skolgatan 2 och här finns vi i sedan 2007. Successivt har vi växt i hela huset. Vi disponerar 6 våningar för vår verksamhet. Det ger oss många möjligheter och en unik plats för vår verksamhets utveckling. Här ifrån utgår vår ledning, Resursteam, Hälsoteam etc. Här på Skolgatan 2 ligger vår administration och vår skola Magnus Ladulåsskolan.